Poštovane kolegice i kolege,

sukladno preporuci gospodina rektora Sveučilišta Splitu prof. dr. Ivana Pavića a zbog vremenskih neprilika, uprava Odjela zdravstvenih studija, u dogovoru s nastavnicima i studentskim predstavnicima, donijela je preporuku za odvijanje nastavnih aktivnosti po studijskim godinama i programima kako je navedeno u nastavku obavijesti.

Do trenutka normaliziranja vremenskih prilika, Uprava će imati razumijevanja za one djelatnike i studente koji nisu u mogućnosti normalno putovati do Odjela.

Stoga, ispiti, kolokviji i slične obveze prepuštaju se dogovoru nastavnika i predstavnika studenata do potpune normalizacije situacije. Za sve ispite koji se odgode nastavnici su dužni dati dodatne termine.

Sve daljnje obavijesti pravodobno će se objavljivati na našim web stranicama.

Preddiplomski sveučilišni studiji I godina

Nastava iz Osnova zdravstvene njege će se održati prema rasporedu. Uprava će imati razumijevanja za one studente koji nisu u mogućnosti zbog vremenski uvjeta nazočiti nastavi.

Stručni studiji

Fizioterapija II godina

Nastava i ispiti se održavaju po dogovoru s prof. dr. sc. Tonkom Vlakom i predstavnikom godine.

Fizoterapija III godina

Nastava i ispiti se održavaju po dogovoru s nastavnikom dr. Ivankom Marinović i predstavnikom godine.

Sestrinstvo II godina

Nastava iz engleskog jezika se odgađa, nastavak nastave u dogovoru s prof. Natašom Turković i predstavnikom godine Ispit koji se trebao održati danas 6.2.2012. odgađa se, novi termin ispita u dogovoru s predmetnim nastavnikom Mateom Šarić i predstavnikom godine.

Sestrinstvo III godina

Nastava prema rasporedu. Uprava će imati razumijevanja za one studente koji nisu u mogućnosti zbog vremenski uvjeta nazočiti nastavi.

Dodatne informacije